Följ Dahl Sverige AB

Ny tjänst från Dahl - Flexibla Kontoret, för hantverkare som ofta är på väg

Nyhet   •   Mar 31, 2014 06:00 CEST

Att arbeta som hantverkare innebär att hålla många bollar i luften. Arbetsuppgifterna varierar från dag till dag, likaså själva arbetsplatsen. Därmed blir bilen både ett arbetsredskap och ett kontor, där många uppgifter ska utföras på språng.

Det här ställer krav på hantverkaren: att vara flexibel och lösningsorienterad. Men det kan ändå vara en utmaning att klara av de administrativa sysslorna, som att hålla reda på allt material och alla inköp.

Med detta i åtanke, har vi på Dahl skapat en tjänst som heter Flexibla kontoret. Nu kan hantverkaren sköta kontoret direkt från sin mobil, dator eller surfplatta genom vår webbaserade abonnemangs­tjänst.

Flexibla kontoret innebär att tiden med lösa post it-lappar är förbi. Allt kan i stället hanteras på ett och samma ställe – kundregister, arbetsorder, inköpt material, tidrapportering och fakturering. Snabbt, smidigt och utan krånglig administration!

Med Flexibla kontoret sparar hantverkaren både tid och pengar. Läs mer om tjänsten här: http://flexiblakontoret.dahl.se/