Gå direkt till innehåll
​Badplatsen – komplett badrumsinredning från ledande varumärken

Pressmeddelande -

​Badplatsen – komplett badrumsinredning från ledande varumärken

En badrumsrenovering innebär ett omfattande arbete med kakel, rörinstallationer och avlopp men också en dröm om ett avkopplande rum för egen tid. Våra kunder jobbar dagligen med renovering och installation i våtutrymmen, som installatörer. De har då ofta kontakt med fastighetsägare och boende som sedan ska använda badrummet. Därför har vi på Dahl tagit fram konceptet Badplatsen, som består av både en katalog och en webbplats. Här finns allt för badrumsrenoveringen, från viktiga saker att tänka på till inspiration och produkter med miljöbilder.

Katalogen Badplatsen tar installatören med sig till kunden för att också kunna hjälpa till med inredningen. På webbsidan finns alla produkter nedladdningsbara till en önskelista som sedan kan mejlas till installatören, något som underlättar för båda parter. Om fastighetsägaren ännu inte hittat en kontakt för arbetet så finns hundratals installatörer listade på webbplatsen.

Produkterna i katalogen kommer från marknadens ledande varumärken och innefattar allt från badrumsmöbler och duschväggar till handdukstorkar, blandare och tillbehör. Allt för ett komplett inrett badrum. Dessutom finns allt tillgängligt för snabb leverans; så fort tekniken är på plats kan badrummet inredas.

Besök badplatsen.se 

Ämnen

Kategorier


Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi ett sjuttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

I affären ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Dahl har 1 000 anställda och omsätter drygt 6 miljarder kronor. Tillsammans med dotterbolagen Bevego, Optimera, VVS Centrum, Konradssons Kakel och Kakelspecialisten erbjuds varor och tjänster också inom bygg, anläggning och förvaltning. Företagen omsätter drygt tolv miljarder kronor tillsammans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, börsnoterad i Paris.

Välkommen att besöka vår hemsida.

Presskontakt

Lisa Brattmyhr

Lisa Brattmyhr

Presskontakt Chef marknadskommunikation 08-58359673
Göran Dahlin

Göran Dahlin

Presskontakt Vd SGDS Gruppen AB

Relaterat innehåll