Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Besök Badplatsen på Nordbygg!

Badplatsen är ett marknadsföringskoncept framtaget för proffs i syfte att bredda VVS-affären att också inkludera inredning. Badplatsen samlar allt ifrån badrumsmöbler, duschväggar och blandare till wc och tillbehör. Här finns alla produkter som behövs för ett väl fungerande badrum samlat på ett och samma ställe. Enkelt för kunden och enkelt för hantverkare som får sina kontaktuppgifter på katalogens baksida och på webbplatsen www.badplatsen.se.

Produkterna kommer från Sveriges ledande varumärken och finns i flera olika prissegment, exempelvis Alterna Badrum, Mora armatur, Ifö, Oras och Geberit.

Under Nordbygg, Nordens största mässa för proffs, har besökare möjlighet att registrera sig till konceptet Badplatsen och får därmed en katalog direkt på mässan. Fler kataloger kommer veckan efter då hantverkaren även läggs upp på webbplatsen.

– Badplatsen samlar alla produkter som behövs till badrummet på ett och samma ställe. Dessutom samlar det professionella hantverkare över hela landet. Det gör Badplatsen till ett unikt koncept både för proffs och konsumenter, säger Daniel Bik, kategorichef på Dahl Sverige AB.

Besök monter A25:18 under Nordbygg så får du reda på mer.

Ämnen

Taggar


Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har vi 69 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Där bemöter vi våra kunder med kompetens om både produkter och bransch. 
Vi är drygt 1 000 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord. I vår affär ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap.
Vårt stora supportlager i Järfälla hanterar dagligen transporter till 1600 orter,  både till kunder och butiker. Godset levereras av våra chaufförer som har god lokalkännedom och kör lastbilar med lyftkran på flaket för en smidig leverans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och vår omsättning uppgår till drygt 6 mdkr.

Välkommen att besöka vår hemsida.

Presskontakt

Daniel Bik

Daniel Bik

Divisionschef vvs Dahl Sverige AB 070-616 661 65