Följ Dahl Sverige AB

Dahl Fastighet medverkar på Göteborgs Fastighetsmässa, monter B01:40

Pressmeddelande   •   Sep 06, 2017 11:40 CEST

En pålitlig partner för fastighetsprojekt är nödvändigt för att få flyt i byggnadsarbetet, både för renovering, underhåll och nybyggnation.

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande VVS-grossist. Vi har i dag ett sjuttiotal butiker runt om i landet och hela fyra i centrala Göteborgsregionen. Var och en av dem har ett omfattande fastighetssortiment för bästa lokala service. Oavsett om det handlar om sanitetsprodukter med reservdelar, belysning, värme eller städ.

På Dahl hittar du de flesta produkter, och du har dessutom tillgång till personlig service via vår kundsupport i fastighetsärenden:

E-post: fastighetspoolen@dahl.se

Telefon: 020 - 30 40 50

Vill du veta mer om Dahl Fastighet? Välkommen att besöka vår monter B01:40 på Svenska Mässan, Entré 5.

Skriv ut ditt kostnadsfria entrékort här: www.easyfairs.com/fastighetgbg

Använd koden 2010.

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi ett sjuttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

I affären ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Dahl har 1 000 anställda och omsätter drygt 6 miljarder kronor. Tillsammans med dotterbolagen Bevego, Optimera, VVS Centrum, Konradssons Kakel och Kakelspecialisten erbjuds varor och tjänster också inom bygg, anläggning och förvaltning. Företagen omsätter drygt tolv miljarder kronor tillsammans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, börsnoterad i Paris.

Välkommen att besöka vår hemsida.