Följ Dahl Sverige AB

Dahl fortsätter optimera logistik med sikte på pris 2012

Pressmeddelande   •   Apr 02, 2012 18:36 CEST

Dahl Sverige AB, en av fyra finalister i 2011 års Posten Logistics Award, fick se sig slagna på mållinjen. I stället var det Nobel Biocare, en av förra årets finalister, som denna gång tog hem det prestigefulla priset. Priset är alltså fortsatt eftersträvat för Dahl med personal, som under flera år konsekvent arbetat för att optimera logistiken med hänsyn till sina kunders behov.

"Rätt vara, till rätt plats, i rätt tid" är några av företagets ledord – ledord som bidrog till att Dahl Sverige AB gick till final i Posten Logistics Award 2011. Nu satsar Dahl i stället på 2012 års final.

– Vi gratulerar Nobel Biocare till vinsten och ser detta som ytterligare en anledning att fortsätta kämpa för en optimal logistik för våra kunder, säger Olle Carls, logistikdirektör på Dahl.

Olle kommer för övrigt att lämna Dahl till förmån för Apoteket men stafettpinnen går vidare till en väl insatt Henrik Peitz, som bland annat varit med och utvecklat mini-loadsystemet. Ett system som bidrog till Dahls finalplats i tävlingen.

För mer information, kontakta

Tomas Johansson, vd Dahl Sverige

Dahl Sverige AB, Box 67, 177 22 Järfälla

Telefon: 08-583 595 00

E-post: tomas.johansson@dahl.se

Om Dahl

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, mark & VA, industri, kyla och fastighetsförnödenheter. Dahl har 64 yrkesbutiker i Sverige, dessa kallas DahlCenter. Företaget har ett supportlager i Kallhäll i Stockholm, som garanterar förstklassig och kostnadseffektiv logistik. Företagets varor transporteras till kunderna i egna bilar med lyftkran på flaket och av chaufförer med stor lokal kännedom. Dahls personal har lång erfarenhet och bred kunskap om både produkter och branschen.

Dahl Sveriges omsättning uppgår till cirka 5 mdkr och antalet anställda är drygt 1 000. Sedan 2004 ägs Dahl av

Bifogade filer

PDF-dokument