Följ Dahl Sverige AB

Dahl och Nordbygg, ett vinnande koncept för många besökare

Pressmeddelande   •   Apr 18, 2016 16:15 CEST

Att Dahl är experter på VVS och logistik vet de flesta redan. Under Nordbygg fick flera tusen besökare möjlighet att ta del av många andra områden vi är verksamma inom. Dessutom fick besökarna snabbt och enkelt möjlighet att uppleva styrkan i Dahls erbjudande.

I den specialbyggda montern visade vi upp verksamhetsområden som är mindre välkända på marknaden såsom kyla, industri, fastighetsförnödenheter, ventiler, prefablösningar, med flera. Att vi dessutom har en bred lagerläggning, kompetent personal och erbjuder dedikerad logistikservice med egna chaufförer är ytterligare styrkor som vi gärna lyfter fram, så också på Nordbygg.

− Upplevelsen på Nordbygg var över förväntan. Vår monter var ivrigt besökt av besökare inom alla målgrupper vilket vi är väldigt tacksamma för. För första gången visade vi upp alla våra affärsområden på en och samma plats och det verkar besökarna uppskatta. Vi ville genom vår medverkan visa hur vi har utvecklat vårt erbjudande de senaste åren och hur vi kan hjälpa våra kunder att skapa tillväxt, lönsamhet och att få en enklare och roligare vardag, oavsett om de är egenföretagare eller driver ett stort installationsbolag, säger Göran Dahlin Marknads- och Inköpsdirektör på Dahl Sverige AB.

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har vi 69 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Där bemöter vi våra kunder med kompetens om både produkter och bransch. 
Vi är drygt 1 000 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord. I vår affär ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap.
Vårt stora supportlager i Järfälla hanterar dagligen transporter till 1600 orter,  både till kunder och butiker. Godset levereras av våra chaufförer som har god lokalkännedom och kör lastbilar med lyftkran på flaket för en smidig leverans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och vår omsättning uppgår till drygt 6 mdkr.

Välkommen att besöka vår hemsida.