Följ Dahl Sverige AB

Dahl ställer ut på Load Up North i Boden

Pressmeddelande   •   Aug 23, 2017 10:17 CEST

På mässan Load Up North i monter 1057 välkomnar Dahl och division Mark & VA. Dahl har idag en omfattande verksamhet i norra Sverige där bland annat gruvnäring och utbyggnad av infrastruktur är expansiva näringsområden. Division Mark & VA fokuserar på produkter och kunskap inom bygg- och anläggningsprojekt som kräver genomtänkta lösningar för allt från miljö och teknik till ekonomi och logistik. En snabbt expanderande verksamhet inom Dahl är geoteknik, ett verksamhetsområde som startade upp för ett par år sedan och som redan idag har tar en omfattande andel av divisionens omsättning.

- Mässan Load Up North 2017 i Boden känns som en naturlig mötesplats också med hänvisning till vår expansion i området, säger Jan-Olof Barrfelt divisionschef Mark & VA.

- Vi ser fram emot att träffa företag i området och hoppas att mässan blir väl mottagen samt återkommer fler gånger, det är viktigt att hitta mötesplatser runt om i Sverige, avslutar Jan-Olof Barrfelt.

Vill du besöka oss på mässan beställer du biljetter här.

Fakta om mässan:
Mässan genomförs 31 augusti - 2 september 2017 på
Boden Arena, Flygfältsvägen 31, 961 43 Boden.

Öppettider:
Torsdag 31 augusti: 11-17
Fredag 1 september: 10-17
Lördag 2 september: 10-16

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi ett sjuttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

I affären ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Dahl har 1 000 anställda och omsätter drygt 6 miljarder kronor. Tillsammans med dotterbolagen Bevego, Optimera, VVS Centrum, Konradssons Kakel och Kakelspecialisten erbjuds varor och tjänster också inom bygg, anläggning och förvaltning. Företagen omsätter drygt tolv miljarder kronor tillsammans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, börsnoterad i Paris.

Välkommen att besöka vår hemsida.