Följ Dahl Sverige AB

Den populära reservdelsboken från Dahl finns nu i ny utgåva

Pressmeddelande   •   Jun 01, 2016 11:54 CEST

Behovet av reservdelar för blandare och WC är stort för många hantverkare inom VVS- och fastighetsbranschen. På Dahl har vi därför stor tillgänglighet av reservdelar men vi gör det också lätt för våra kunder att identifiera rätt del. I Dahl eShop finns sprängskisser till över 800 vanligt förekommande blandare och WC. Nu finns dessutom alla sprängskisser samlade i en ny smidig katalog. Reservdelsboken ryms i en ficka och läses som två i en, från ena hållet visas reservdelar till porslin och öppnas den från andra hållet så visas reservdelar till blandare och dusch.

Reservdelsboken finns just nu att hämta på något av våra 69 DahlCenter runt om i landet, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Välkommen in att ta ditt exemplar.

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har vi 69 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Där bemöter vi våra kunder med kompetens om både produkter och bransch. 
Vi är drygt 1 000 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord. I vår affär ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap.
Vårt stora supportlager i Järfälla hanterar dagligen transporter till 1600 orter,  både till kunder och butiker. Godset levereras av våra chaufförer som har god lokalkännedom och kör lastbilar med lyftkran på flaket för en smidig leverans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och vår omsättning uppgår till drygt 6 mdkr.

Välkommen att besöka vår hemsida.