Gå direkt till innehåll
Novipros nya upphängningssystem
Novipros nya upphängningssystem

Pressmeddelande -

Nu finns Novipros nya upphängningssystem hos Dahl

Vi på Dahl ser ständigt över och uppdaterar vårt sortiment, och är glada att berätta att vi nu tillhandahåller Novipros nylanserade upphängningssystem för våra kunder. Systemet är designat för att kunna möta höga prestandakrav, samtidigt som det är enkelt att installera och erbjuder stora möjligheter till anpassning.

Upphängningssystemet består av ett komplett skensystem och 12 olika typer av rörklammer för att täcka alla kundbehov. Olika typer av material och ytbehandlingar finns tillgängliga för användning både inom- och utomhus (korrosivitetsklass: C1-C5). Genomtänkta lösningar med smarta funktioner och hög kvalitet. Novipros upphängningssystem finns att köpa hos oss på Dahl. Läs mer här.

Ämnen

Kategorier


Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan 2 000 leverantörer och 38 000 hantverkare. Vi erbjuder ca 120 000 produkter och är Sveriges ledande varumärke i vs-branschen. Runt om i Sverige har vi ett åttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Dahl ingår i SGDS Gruppen AB, och är indelat i två divisioner: Dahl vs där affärsområdena kyla, industri och fastighet ingår samt Dahl va specialiserade för entreprenadmarknaden. Totalt har Dahl ca 900 medarbetare och omsätter ca 10 miljarder.

I SGDS Gruppen AB ingår också Optimera Svenska AB, bygghandel för proffs med bygghandel på ett sjuttiotal ställen. SGDS Gruppen AB har ca 3 000 medarbetare, omsätter ca 18 miljarder och ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, börsnoterad i Paris.

Välkommen att besöka vår hemsida.

Kontakter

Lisa Brattmyhr

Lisa Brattmyhr

Presskontakt Chef marknadskommunikation 08-58359673