Följ Dahl Sverige AB

Nya lokaler för DahlCenter i Stockholms city

Pressmeddelande   •   Jun 01, 2012 07:00 CEST

Den 4 juni slår ett nytt DahlCenter upp portarna på Karlbergsvägen 77 i Stockholm city. Den nya lokalen har hela 1 400 kvadratmeter, som kommer att fyllas med ett utökat sortiment om cirka
6 000 artiklar inom VVS, Mark & VA, Industri och Verktyg. Lokalerna är bemannade med fyra kunniga säljare och kunderna erbjuds ett mycket bra läge. Strax utanför butiken finns 15 parkeringsplatser, något som inte är helt vanligt i city.

I samband med flytten kommer nuvarande DahlCenter på Kungstensgatan att avvecklas.

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, mark & VA, industri, kyla och fastighet. Dahl har 64 yrkesbutiker i Sverige, dessa kallas DahlCenter. Företaget har ett supportlager i Kallhäll i Stockholm, som garanterar förstklassig och kostnadseffektiv logistik. Företagets varor transporteras till kunderna i egna bilar med lyftkran på flaket och av chaufförer med stor lokal kännedom. Dahls personal har lång erfarenhet och bred kunskap om både produkter och branschen. Dahl Sveriges omsättning uppgår till ca 5 Mdr och antalet anställda är drygt 1 000. Sedan 2004 ägs Dahl av den franska industrikoncernen Saint-Gobain.

Välkommen att besöka vår hemsida.