Följ Dahl Sverige AB

Prefabricerade lösningar presenteras av Dahl Sverige AB under Nordbygg

Pressmeddelande   •   Apr 04, 2016 08:00 CEST

Prefabricerat från smått till stort visar Dahl Sverige AB i monter A25:18 under Nordbygg. Bland annat kommer besökarna att få ta del av Altech Badrumssystem som möjliggör stam- och badrumsrenovering på 10 dagar. Dessutom presenteras Altech våtrumskassetter, med separerat kallt och varmt vatten, vilket ytterligare förenklar stambyten.

Prefabricerat blir allt mer efterfrågat inför stora renoveringar men även i hantverkarens vardag är prefab en omtyckt lösning. Dahl visar därför upp bredden i utbudet. Allt ifrån förmonterade tvättställsblandare, dimensionerade och monterade radiatorerradiatorkopplingar och kapad kulvert, som Dahl är ensam grossist att erbjuda, till våtrumskassetter och avloppsgrodor.

Sortimentet har under de senaste veckorna kompletterats med avloppsgrodor från Knappens Prefab som Dahl förvärvade tidigare i år.

Under Nordbygg finns prefabricerade lösningar för alla målgrupper presenterade i Dahls monter A25:18.

Vill du veta mer? Välkommen till webbsidan www.altech.nu

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har vi 69 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Där bemöter vi våra kunder med kompetens om både produkter och bransch. 
Vi är drygt 1 000 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord. I vår affär ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap.
Vårt stora supportlager i Järfälla hanterar dagligen transporter till 1600 orter,  både till kunder och butiker. Godset levereras av våra chaufförer som har god lokalkännedom och kör lastbilar med lyftkran på flaket för en smidig leverans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och vår omsättning uppgår till drygt 6 mdkr.

Välkommen att besöka vår hemsida.