Följ Dahl Sverige AB

Ventiler, en viktig produkt för att reglera flöden, presenteras av Dahl Sverige AB under Nordbygg

Pressmeddelande   •   Apr 04, 2016 10:00 CEST

Ventiler är en viktig komponent för att styra och reglera flöden och ett ämne som Dahl har mycket god erfarenhet och kunskap om. Under Nordbygg i monter A25:18 presenteras besökaren för bredden i sortimentet och omfånget av utbudet. Dahl kan allt ifrån små kulventiler till kompletta projektleveranser för alla industriella verksamheter.

Utbudet av produkter är lika brett som marknadens behov och under Nordbygg finns Dahls experter inom området tillgängliga för att guida besökare genom det omfattande utbud som snabbt finns tillgängligt via Dahls omfattande grossist- och logistikverksamet.

Välkommen till monter A25:18 önskar Ventilgruppen på Dahl; ventiler@dahl.se

Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har vi 69 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Där bemöter vi våra kunder med kompetens om både produkter och bransch. 
Vi är drygt 1 000 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord. I vår affär ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap.
Vårt stora supportlager i Järfälla hanterar dagligen transporter till 1600 orter,  både till kunder och butiker. Godset levereras av våra chaufförer som har god lokalkännedom och kör lastbilar med lyftkran på flaket för en smidig leverans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och vår omsättning uppgår till drygt 6 mdkr.

Välkommen att besöka vår hemsida.