Gå direkt till innehåll
DahlCenter i Uddevalla ligger på Almåsvägen 2B och telefonnumret är: 0522 - 67 07 80. Bilden visar DahlCenter i Kallhäll.
DahlCenter i Uddevalla ligger på Almåsvägen 2B och telefonnumret är: 0522 - 67 07 80. Bilden visar DahlCenter i Kallhäll.

Pressmeddelande -

VVS-grossisten Dahl etablerar ny butik i Uddevalla

Nu utökas butiksutbudet i Uddevalla med VVS-specialisten Dahl Sverige AB – Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Den 9 juli slår butiken upp portarna, för att erbjuda en unik kombination av kunskap och produkter.

– Vi etablerar en rejäl kunskapsbutik, där medarbetarna har hela 146 års samlad branscherfarenhet, säger Peter Gustafsson, försäljningschef för distrikt sydväst.

Butiken blir Dahls första i Uddevalla, som en start i ambitionen att växa. Även om ytan initialt är begränsad, är utbudet desto större. Uddevallabutiken kommer nämligen att vara fylld till brädden med kompetens och produkter för VVS-branschen. Via Dahl eShop nås också Dahls fullständiga sortiment med ca 60 000 lagerförda artiklar. Beställda varor kan hämtas  smidigt i butiken redan morgonen efter beställning.

– Vi ser fram emot att etablera oss i området och ser det här som en långsiktig satsning. Butiken i Uddevalla blir ett efterlängtat komplement till de DahlCenter som i dag finns i distriktet. Med sin kombination av både djup kunskap och brett utbud, kommer den garanterat att vara värd en omväg, avslutar Peter Gustafsson som hälsar både nya och befintliga kunder varmt välkomna.

DahlCenter Uddevalla blir nummer 70 i Dahls butiksutbud, som sträcker sig över hela Sverige – från Kiruna i norr till Ystad i söder.

DahlCenter i Uddevalla ligger på Almåsvägen 2B och telefonnumret är: 0522 - 67 07 80.

Ämnen


Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan 2 000 leverantörer och 35 000 hantverkare. Vi har ca 140 000 produkter och är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi ett sjuttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

I affären ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Dahl har 1 200 anställda och omsätter 7 miljarder kronor.

Tillsammans med dotterbolagen Bevego, Optimera, VVS Centrum, Konradssons Kakel och Kakelspecialisten erbjuds varor och tjänster också inom bygg, anläggning och förvaltning. Företagen omsätter drygt tolv miljarder kronor tillsammans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, börsnoterad i Paris.

Välkommen att besöka vår hemsida.

Kontakter

Lisa Brattmyhr

Lisa Brattmyhr

Presskontakt Chef marknadskommunikation 08-58359673