Gå direkt till innehåll
Vvs-grossisten Dahl lanserar kulventiler för vänsterhänta
Vvs-grossisten Dahl lanserar kulventiler för vänsterhänta

Pressmeddelande -

Vvs-grossisten Dahl lanserar kulventiler för vänsterhänta

Kulventilen används för att stänga av flöden och är ett måste i alla installationer. Kulventilen har funnits i många år men bara för högerhänta. Nu lanserar Dahl ett komplett program för vänsterhänta.

Funktionen är densamma men kulan roterar motsols – viktigt att därmed notera att effekten blir den motsatta: öppet flöde vid stängd ventil och vice versa. För att särskilja den nya ventilen är vredet rött med varumärket P.Rank.

För mer information, se dahl.se

Ämnen


Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan 2 000 leverantörer och 38 000 hantverkare. Vi erbjuder ca 120 000 produkter och är Sveriges ledande handelsbolag i vvs-branschen. Runt om i Sverige har vi ett åttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

I affären ingår förutom vvs även mark & va, industri, fastighet, kyla och återförsäljare. Dahl har 1 200 anställda och omsätter drygt 9 miljarder kronor.

Tillsammans med dotterbolagen Bevego, Optimera, VVS Centrum, Konradssons Kakel och Kakelspecialisten erbjuds varor och tjänster också inom bygg, anläggning och förvaltning. Företagen har ca 2 500 anställda och omsätter ca 15 miljarder kronor tillsammans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, börsnoterad i Paris.

Välkommen att besöka vår hemsida.

Kontakter

Lisa Brattmyhr

Lisa Brattmyhr

Presskontakt Chef marknadskommunikation 08-58359673