Följ Dahl Sverige AB

VVS-grossisten Dahl öppnar ännu en butik – denna gång på Värmdö!

Pressmeddelande   •   Maj 31, 2019 09:26 CEST

VVS-grossisten Dahl finns nu också på Värmdö, Håluddsvägen 2 i Gustavsberg.

Nu öppnar Sveriges ledande VVS-grossist Dahl Sverige AB ytterligare en butik – denna gång på Värmdö. Den 3 juni slår DahlCenter Värmdö upp portarna med ett stort utbud på en efterfrågad plats.

DahlCenter Värmdö är en nybyggd butik på hela 2 000 kvadratmeter, det innebär gott om plats för de 11 000 artiklar som fyller hyllorna. Dessutom finns där också en stor utegård om 1 000 kvadratmeter som ger utrymme för ett omfattande VA-sortiment. Dahls nya butik kommer alltså att vara välfylld.

Etableringen av ett DahlCenter på Värmdö har varit efterfrågad i området, då det har stor tillväxt.

Tillgänglighet är ett av Dahls ledord och det gäller produkter såväl som goda parkeringsmöjligheter och smidig logistik. Dahls nya DahlCenter ligger lättillgängligt på Hålluddsvägen 2 i anslutning till Värmdöleden och trafikplats Hålludden, och där finns cirka 40 p-platser för kunder.

På måndag, den 3 juni klockan 06.00, slår Dahl upp portarna på Värmdö för första gången.

Fakta om DahlCenter Värmdö

Adress: Hålluddsvägen 2 

Öppettider: måndag till fredag, klockan 06.00–16.30.

Telefon: 08-680 22 30.

Dahl är navet i produkt- och informationsflödet mellan 2 000 leverantörer och 37 000 hantverkare. Vi erbjuder ca 120 000 produkter och är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen. Runt om i Sverige har vi ett sjuttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr.

I affären ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. Dahl har 1 200 anställda och omsätter drygt 8 miljarder kronor.

Tillsammans med dotterbolagen Bevego, Optimera, VVS Centrum, Konradssons Kakel och Kakelspecialisten erbjuds varor och tjänster också inom bygg, anläggning och förvaltning. Företagen har ca 2 500 anställda och omsätter ca 14 miljarder kronor tillsammans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, börsnoterad i Paris.

Välkommen att besöka vår hemsida.