Gå direkt till innehåll
Nytt Dahlcenter för anläggningsbranschen i Mälardalen

Pressmeddelande -

Nytt Dahlcenter för anläggningsbranschen i Mälardalen

Dahl expanderar med ännu en butik som är specialinriktad på anläggningsbranschen, denna gång i Örebro. Den 8 februari öppnar butiken där både produkt och branschkunskap erbjuds.

Genom Dahls nya Mark&VA-center i Örebro får anläggningsbranschen i Mälardalen ett starkt tillskott, med ett brett lokalt sortiment. Här finns allt en entreprenadfirma behöver i sitt dagliga arbete, från vatten- och avloppsmaterial till redskap och verktyg för anläggningsarbeten.

– Precis som i Malmö, där vårt första Mark&VA-center öppnade för ett år sedan, kan vi tillgodose kundernas behov ännu snabbare och ge snabb lokal serivce. Vi får också möjlighet att utveckla det lokala anläggningssortimentet, tillsammans med kunderna, berättar Jan-Olof Barrfeldt, divisionschef för Dahl Mark&VA.

På plats i Örebro finns även flera säljare med specialistkunskap inom bland annat anläggning, markarbeten och VA. Kunderna erbjuds därmed stöd med såväl produktval som rådgivning inför offerter och projekt.

Här finns också möjlighet att beställa från alla övriga produktsegment inom Dahl. Alla kundavtal inom Dahl gäller i butiken.

Men det nya Mark&VA-centret kommer att vara mer än en butik. Dahls ambition är att det ska bli en lokal samlingsplats för anläggningsbranschen. En plats för både social samvaro och kompetensutveckling.

Dahl Mark&VA-center i Örebro blir Dahls 68:e butik i Sverige. Dessutom finns Dahls e-shop öppen dygnet runt med dagliga leveranser från det stora centrallagret i Järfälla.

Den 8 öppnar butiken på Idrottsvägen 31B i Örebro. Telefon: 019-44 64 59

För mer information, kontakta Anders Schirell, Marknadschef Mark&VA på telefon 0470-77 54 03.

Ämnen


Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen, med snart 100-årig erfarenhet. Runt om i Sverige har vi 68 butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr. Där bemöter vi våra kunder med kompetens om både produkter och bransch. 
Vi är drygt 1 000 medarbetare som ständigt strävar efter att våra kunder ska uppleva oss som tillgängliga, tillförlitliga och kompetenta. Detta är också våra tre ledord. I vår affär ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla, med brett sortiment och god kunskap.
Vårt stora supportlager i Järfälla hanterar dagligen transporter till 1600 orter,  både till kunder och butiker. Godset levereras av våra chaufförer som har god lokalkännedom och kör lastbilar med lyftkran på flaket för en smidig leverans.

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain och vår omsättning uppgår till 6 mdkr.

Välkommen att besöka vår hemsida.

Kontakter

Lisa Brattmyhr

Lisa Brattmyhr

Presskontakt Chef marknadskommunikation 08-58359673